Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bemutatkozás

Kedves Olvasó!

Sok szeretettel köszöntöm a megújult, kiszínesedett és szélesebb palettával rendelkező Varázsmancsok oldalon!
Ha itt van, akkor az azt jelenti, hogy vagy találkoztunk és játszottunk már együtt, vagy felkeltettem az érdeklődését, aminek szívből örülök!

Szeretnék bemutatkozni:
Lakos Judit- Jucus vagyok. 2 kisgyermek édesanyja, szakvizsgázott gyógypedagógus.

Immáron 17 éve dolgozom gyógypedagógusként, amit a hivatásomnak tekintek és 8. éve végeztem és végzek állatasszisztált terápiás foglalkozásokat a különböző alapítványok és egyesületek önkénteseivel. Immáron 5 éve az AZÚR Segítőkutyás Egyesület terápiás párosaival együtt próbálunk minél több ember arcára mosolyt csalni.

Tartottam kutyás terápiás foglalkozást korai fejlesztőben, általános iskolában- alsó tagozatos csoportnak- csapatépítő-, konfliktuskezelő tréningeket, értelmileg akadályozott gyermek -és iskolás csoportoknak, logopédiai óvodás gyermekcsoportoknak, súlyos halmozott sérülteknek, de idősek otthonába is teszek látogatói programokat. 

A kutya mellett terápiás malaccal, ezerlábúval, macskával és nyuszival is dolgozom.
Több média megjelenésem és szakmai előadásom is volt már a témában egyetemeken, főiskolákon, szakmai konferenciákon.

Rendszeresen szervezek foglalkozásvezető képzéseket az ország különböző pontjain, így érdemes a képzés menüpontot olvasni, vagy a facebook oldalt követni az aktuális eseményekről.

A kutyás terápiás foglalkozások vezetése egy lelki feltöltődés számomra is! Nagyon szeretem és kiteljesedek ezeken a foglalkozásokon.

Szárnyaljunk továbbra is együtt!