Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Önkéntesen is lehet!

2019.08.09

Hiszek az önkéntességben. Fontosnak, hasznosnak és olyan tevékenységnek tartom, amivel közösen jobbá tudjuk tenni ezt a világot. Nem feltétlenül a mai önkéntességet értem alatta, de valahonnan el kell indulni.

Az általam tartott képzéseken mindig elmondom és megpróbálom felajánlani, hogy szívesen mentorálok és adok hospitálási lehetőséget, ha erre van igény. Hiszen senki sem 2 perc után lesz rutinos kutyás terápiás foglalkozásvezető és mellesleg mindig tudunk tanulni egymástól.

Most adódott egy lehetőség, lettek lelkes résztvevőink és csatlakoztunk az Aurora Borealis Oktatási Alapítvány Mesemaraton 4.0 Projektjéhez és a SZÉRA - Szociális és Rehabilitációs Alapítványhoz látogatunk el minden héten kutyákkal családokhoz, ahol egyéni, korcsoportonkénti foglalkozásokat tartunk.

A projekt nagyon izgalmas, a csapat nagyon lelkes, a családok nagyon cukik, de ha ki kellene EGY olyan dolgot emelnem, amitől ez az egész még különlegesebb, akkor az az, hogy több szervezet kutyásai, több megyéből-az ország minden tájáról és területén dolgozó szakemberek dolgoznak EGYÜTT, fognak össze a projektért.

Ilyenkor azt érzem, hogy mindennek van értelme.

6.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.