Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Képzések

kepzesek-2020.jpg

 
Képzésekről :
 

KUTYÁS TERÁPIÁS FOGLALKOZÁSVEZETŐ KÉPZÉS
 
 
Ezúton ajánlom szíves figyelmébe „A kutyás terápia fejlesztési lehetőségei óvodásoknak és kisiskolásoknak” elnevezésű képzésemet, mely a (277/1997.(XII.22.) kormányrendelet a pedagógusok továbbképzéséről értelmében 30 kreditpontként beszámítható. Milyen előnyökkel jár a képzés az intézmény számára? Az oktatási intézmény be tudja emelni az állatasszisztált foglalkozást, mint alternatív pedagógiai programot a szakmai protokolljába, így tudja intézménye repertoárját szélesíteni, ezáltal mind szakmai, mind pedig kollégái körében oktatási színvonalát emelni. Képzésünk a különböző területeken dolgozó szakemberek számára kínál gyakorlatias, munkájuk során azonnal hasznosítható tudást, legyen szó gyógypedagógusról, pedagógusról, pedagógiai tevékenységet folytató szakemberről, védőnőről, szociális területen dolgozó kollégáról. Az állatasszisztált foglalkozások főbb felhasználási területei között a képzés során kifejezett figyelmet fordítunk: - speciális nevelési igényű gyerekek fejlesztése; (korai fejlesztés, tanulásban akadályozottak, értelmileg akadályozottak, autizmussal élők, logopédiai tagozat, halmozottan sérültek) - terápiás állat használata a konfliktuskezelésben; - terápiás állat használata a tanórán; - terápiás állat használata meseterápiai elemekkel; A képzésnek nem előfeltétele a terápiás állatokkal szerzett tapasztalat. A két napos képzés a következőképpen épül fel:
 
1. nap: Elméleti oktatás, a terápiás kutya (és egyéb állat) használata a különböző igényű gyerekcsoportok számára, lehetséges felhasználási területek; óravázlatok; példák.
2. nap: Gyakorlati oktatás: foglalkozástervezés terápiás állat részvételével. A második napon a résztvevők a képzésen részt vevő terápiás kutyák segítségével saját maguk terveznek órát, foglalkozást, tanulják meg az elmélet alkalmazását.
 
A képzés díja magában foglalja a tananyagot (szakirodalom, előadások anyaga, irodalomjegyzék a témában, terápiás kutyás szervezetek jegyzéke). Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a képzés hatékonysága érdekében a résztvevők számát 20 főben maximalizáltuk.
 
A tanfolyam részvételi díja: 50.000 forint, azaz negyvenötezer forint. A képzésen történő részvételhez előzetes e-mailen történő bejelentkezés, illetve a képzési összeg 10 000 forintos előlegének megfizetése szükséges. Számla kiállítása a helyszínen történik a fennmaradó összeg kiegyenlítésével egyidőben.
 
Bankszámlaszám: (OTP) 11773061-08267126
Számlatulajdonos neve: Lakos Judit
Közlemény: [jelentkező neve] + a VÁROS NEVE
 
Várok mindenkit szeretettel, további kérdése esetén, kérem vegye fel a szervezővel a kapcsolatot:
 
Lakos Judit
Tel: +36 20 4398249
E-mail: hjuczus@gmail.com