Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Varázsmancsok 1,2,3.kötetre fel!

2019.09.21

vm3konyv.jpgvm12.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kedves Kollégák!

Lakos Judit vagyok, gyógypedagógus, a korai fejlesztés területén, értelmileg akadályozott óvodai, iskolai csoportoknál, logopédiai csoportoknál, csapatépítés-konfliktuskezelés területén alkalmazom a kutyás terápia fejlesztési lehetőségeit.

Készítettem három feladatgyűjteményt, a kiadványok akár állatasszisztált terápiás foglalkozáson, akár önmagukban is alkalmazhatóak.

Amennyiben érdeklik a kiadványok, vagy ismerősei között tud olyan kollégáról, akihez levelem közvetlenül nem jut el, kérem, továbbítsa számára az e-mailt vagy tájékoztassa, hogy minél több pedagógus próbálhassa ki a hétköznapokban az állat asszisztált terápia pozitív hatásait.

A feladatgyűjtemények segítségével mindenki egy átfogó, részlet gazdag alapgyűjteményt fog kézhez kapni, mely az állatasszisztált terápia programtervezésében biztos segítségként fog a kollégák rendelkezésére állni. Gyógypedagógusként, saját tapasztalataimra alapozva is tudom mennyi kérdés merül fel egy kutyás terápia óraterveinek felépítése során. Ezt szem előtt tartva egy könnyen használható foglalkoztató gyűjteménysorozatot állítottam össze, valamint jól érthető, a fejlesztő órákba egyszerűen beépíthető, alakítható feladatsorokat dolgoztam ki.

 

 Amennyiben szívesen vásárolna egy foglalkoztató csomagot Önnek, vagy Intézményének várom szíves visszajelzését!


A Varázsmancsok 1. kötete 4500 forintba kerül, fejlesztési területenként találhatóak benne feladatok az ajak-nyelv-légzőgyakorlatok, kommunikációt, mozgást fejlesztő területeken át a tantárgyspecifikus óráig, mint a matematika és a magyar például. Minden feladat adaptálva van SNI személyekre is.

A Varázsmancsok 2. könyv 4000 forint. Amely elsődlegesen szorongásoldás és csapatépítés tematikája szerint épül fel és ehhez ajánlok kutyás feladatötleteket. A postázás díja 1500 forint.
A 3.könyv még csak ma érkezett meg, szintén 4000 forintba kerül, egészséges bölcsődés korosztályú gyermekektől középső óvodás korú gyermekeknek ajánlanám, aminek a tehetséggondozás a fő irányvonala, természetesen kutyák bevonásával. Nagyon szépen köszönöm a megrendelést, az esetleges megosztást!

Kérnék szépen egy számlázási nevet és címet és amint a könyv ára megérkezik a 11773061-08267126-os számlaszámra postaköltséggel együtt, azután tudom postára adni.

Tisztelettel,

Lakos Judit

hjuczus@gmail.com